 אנריקה סאלם, נשיא ומנכ"ל סימנטק החדש
סימנטק מודיעה כי ג'ון תומפסון, יושב ראש ומנכ"ל החברה, יפרוש מתפקידו בסוף שנת הכספים הנוכחית. מועצת המנהלים מינתה את אנריקה ט. סאלם, מנהל התפעול הראשי של סימנטק, לנשיא ומנכ"ל החל מ- 4 באפריל 2009. לאחר החילופים ימשיך תומפסון, לכהן כיושב ראש מועצת המנהלים ואילו סאלם יצטרף למועצת המנהלים.
"אני גאה בהישגי ההנהלה שלנו, אשר בעשר השנים האחרונות חוללה מהפך בחברה והפכה אותה מיצרנית תוכנה למגזר הפרטי למובילה באבטחת האינטרנט, הגנת נתונים וניהול אחסון", אומר תומפסון. "מאז ומתמיד האמנתי שהכשרת מנהיגי העתיד היא חלק מתפקידי ובשנתיים האחרונות עבדתי עם מועצת המנהלים על פיתוח תוכנית המשך מסודרת. באמצעות התהליך שגיבשנו, איתרנו את אנריקה סאלם כאדם הנכון להוביל את החברה. אני בטוח ביכולתו להמשיך להנהיג את הצלחת הצוות שלנו".
סאלם הוא חלק בלתי נפרד מהנהלת סימנטק ועבד מקרוב עם תומפסון בשנים האחרונות, על גיבוש הכיוון האסטרטגי של החברה. בינואר 2008, סאלם התמנה למנהל התפעולי של החברה האחראי לשגרת פעולותיה, פיתוח מוצרים גלובלי, מכירות ושיווק. מינויו למנכ"ל היה צעד קריטי בתכנון תהליך העברת הניהול. בשנה האחרונה הוא מינף את ההשקעות במחקר ופיתוח כדי לשפר את האינטגרציה של קווי המוצרים השונים והגדיר אוסף מדדים משותף לשיפור הביצוע והתוצאות. סאלם ימשיך למלא את תפקידו הנוכחי כמנהל התפעול של החברה עד לתום שנת הכספים. לפני מינויו האחרון, מילא סאלם מספר תפקידים חשובים בסימנטק, לרבות סגן נשיא בכיר בקבוצת מוצרי ופתרונות האבטחה, נשיא הקבוצה של יחידת עסקי הצרכנים ונשיא המכירות והשיווק העולמיים.
"לסימנטק היסטוריה של חדשנות ויסוד מוצק לצמיחה ואני בטוח בצוות וביכולתו להפיק תוצאות עבור לקוחותינו", אומר אנריקה סאלם. "אני שמח שניתנה לי הזדמנות להוביל חברה דגולה לשלב הבא בצמיחתה וביצירת הערך עבור בעלי המניות שלנו".
אודות החברה
סימנטק היא מובילה עולמית באספקת פתרונות אבטחה, אחסון וניהול מערכות, שנועדו לסייע לצרכנים ולארגונים לאבטח ולנהל את עולם המידע של ימנו. המוצרים והשירותים של סימנטק, מגנים כנגד סיכונים רבים הנמצאים בנקודות רבות באופן שלם ויעיל, ומקנים ביטחון בכל מקום בו משתמשים או מאחסנים מידע. מידע נוסף זמין בכתובת: www.symantec.com.
|