
יוניסיס זכתה בחוזה לשלוש שנים בהיקף של כ- 22 מיליון דולר, להשתתפות בפיתוח והשקת תעודת זהות אלקטרונית חדשה עבור משרד המשפטים של אנגולה.
אנגולה מקווה לספק לאזרחיה 20 מיליון תעודות זהות עד 2015, כדי להפחית פשיעה ולחדש את מרשם הפושעים של המשרד.
יוניסיס תספק תעודת זהות ביומטרית מאובטחת, עם יכולות זיהוי אוטומטיות של טביעות אצבעות, וכן תחדש את מערכת מרשם הפושעים של המדינה בשימוש במסגרות דוט.נט ו- CRM של מיקרוסופט.
מנחם בוסטין, מנכ"ל יוניסיס ישראל, אומר כי יוניסיס תיצור לאנגולה מרשם תושבים מרכזי, שיכיל נתונים דמוגרפיים של תושבים, תמונות דיגיטליות, חתימות דיגיטליות, וסורקי טביעות אצבעות שיוזנו למערכת בתחנות קבועות וניידות.
כשלושה מיליון רשומות עם מידע ביוגרפי קיים יוסבו ליישום החדש, אשר יתבסס על מסגרת פתרונות מרשם וזיהוי חיובי (RAPIDS) של יוניסיס, הלוכדת נתונים ביוגרפיים וביומטריים בזמן אמת, ומאפשרת בדיקות מיידיות של זהותו של אדם.
אודות החברה
יוניסיס ישראל היא הסניף המקומי של יוניסיס העולמית – חברת שירותי ופתרונות טכנולוגיית מידע.
אנשי יוניסיס משלבים מומחיות בייעוץ, שילוב מערכות, מיקור חוץ, תשתיות וטכנולוגיות שרתים עבור לקוחות ביותר מ- 100 ארצות, כדי להשיג במהירות וביעילות יתרון תחרותי.
למידע נוסף: www.unisys.com
|